Mankind Museum

M01

The Museum and center for archaeological research complex is built around a large courtyard. The stone and concrete monumental portal access and the south wing seem to spring naturally from ...

Casa Paq

09100_casa_paq_02

This intervention consists of the refurbishment of a flat in a Roman 1920s residential building. The project moves from the client's need of dividing the flat into two distinct ...

Villa Gan

astratta con alberi

On the Tyhrrenian seacoast, the garden of a Villa overlooking the Argentario Gulf becomes a stage where architecture and nature confront each other, through a dialogue marked by a number ...

M-APP City

IMG_2781 02

Gaia Maria Lombardo designed and realised, with Open City Roma members, an installation in supporting of Open Mind Roma second event (a series of cultural happening), organized by the assiociation ...

Onde

12001_onde_01

This project describes an original retail concept for an undisclosed client, adjustable to premises of every dimension and shape, with special attention to the lounge bar arrangement. The studied prototype embraces ...

SkinBox

11023_vista_01

This project describes an original retail concept for an undisclosed client, adjustable to premises of every dimension and shape, with special attention to the lounge bar arrangement. The studied prototype embraces ...

Salesi Hospital

1104-C-MEMORIA A3_rev3ti_R06

Date: 2011 Place: Ancona, Italy Client: Regione Marche Programme:Children's Hospital Net area: ??? mq Phase: Competition Cost: ???k€

Rio 2016 Olympic Village

11015 rio volo1

The Olympic Games are an important occasion to give way to a new era for a city. As for all events of such dimensions, during the phase in which the occurrence ...

Serlachius Museum

11002 serlachius 04

Together with Gösta Serlachius existing museum, the extension proposal as its counterpart turns Joenniemi into a compound experience of art and landscape that emphasizes the features of both the site ...

Spazio Q

09101_Spazio_Q_03

The challenge of this project has been transforming an extremely small and fragmented space into a generous one, within a tight budget. The answer to this subject has been given ...